keskiviikko 16. toukokuuta 2012

My Horse is Amazing

Joo sori ihmiset, on taas kirjoottelu jäänyt :D

Simban kanssa aloitettiin kenttäkisakausi Niinisalossa. Mentiin harrastetta, koska ei olla kauheesti reenattu maastoesteitä ja poni on kumminki ollu lomalla. Tavoitteena oli päästä maastosta maaliin ja me tehtiin se! :D Viimeksi meidän matka tyssäs viimeiselle maastoesteelle, kun minä lensin selästä. Sijoitus tosin ei ollu huima 43/59, mutta olen silti tyytyväinen poniin.

  Mentiin Niinisaloon jo perjantaina. Ratsastin Simbaa hetken ja poni tuntui tosi kivalta, vaikka se olikin vähän tahmea. Koulu startti (heC tutustumisluokan kouluohjelma, rata B) oli minulla puol yhden aikaan, eli ei tarvinnu nousta kauheen aikaisin, onneksi. Verkassa poni oli tosi hyvä, mutta radalle päästyä se jälleen hyytyi, tosin ei niin paljoa kuin yleensä, nyt me esitettiin ravissa jopa kunnon tempon lisäys. Ei tullut mitään rikkeitä, mutta en ollut tyytyväinen rataan. Prosentteja tuli 66.37% ja koulun jälkeen oltiin jaetulla 2. sijalla.

  Esteillä tuli 24vp. joista 16 oli aikavirheitä, 4 kiellosta ja 4 tiputuksesta. Kielto tuli kuvassa näkyvälle esteelle, koska ratsastaja ei ratsastanut estettä kohti tarpeeksi. Ehkä siksi tykkäänkin Simbasta, se ilmoittaa heti kun ei ole hereillä ja sitä täytyy oikeesti myös esteradalla ratsastaa. Tein sitten todella pitkän lähestymisen esteelle ja varmistin kokajan, että ratsastan kunnolla estettä kohti. Yli mentiin ja matka jatkui. Ennen viimeistä estettä poni kyttäs tuomaritornia ja rytmi meni vähän sekaisin. Tuli sitten vähän huono lähestyminen ja viimeinen este tippui. Esteiden jälkeen tiputtiin sijalle 43/59.

   Maastorata oli sama kuin viime vuonna, mutta kävelin sen silti lauantaina kahdesti ja sunnuntaina vielä kerran Monnan kanssa. Viimeisellä kerralla kattottiin, että mistä ratsastan  ja missä kohtaa rupean lähestymään estettä. Rata lähti alkuun hyvin, kunnes ratahenkilökunta rupes olemaan puskis piilossa peljättelemäs Simbaa. Niitähän se Simba kyttää, ei esteitä. Nooh sianselälle ja toripöydälle tuli kiellot, mutta maaliin päästiin. Viimeistä estettä kohti ratsastin niin hyvin kuin osasin, että varmasti päästäis siitä yli. Olen ylpeä siasta <3





Näin ohimennen vielä ilmoitan, että menin Rontolla Koivusalossa alue-este kisoissa 6.5 80cm ja sittä nollarata! sijoitus oli vissiin 10. tai 11.
 
Hyvä Rontto!
 Uskaltautuisinkahan mä pian Wapulla kisoihin? Tänään hyppään sillä :)