tiistai 19. kesäkuuta 2012

NURK 16-17.06 sun muuta

Viime viikonloppu meni mukavasti Uudessakaarlepyyssä kenttäkisoissa. Simballa meninkin sitte tuttaria, vaikka oltiin ajateltu ponien helpoo, koska viimeiset kenttäreenit ei ihan sujunu toukokuun lopus ja alkukaudesta oli esteillä vähän ongelmia jo 90cm. Olin Simballa to ja pe Kimmon valmennukses ja laitoin molempina päivinä sellaasen jutun, joka pitää kädet paikalla, siitä oli oikeesti hyötyä, mut se painoi selkää ikävästi. Perjantaina jatkettiin valkun jälkeen suoraa NURK:iin.

Kouluohjelma oli helppo C, tutustumisluokan kouluohjelma, rata A. Olin tällä kertaa oikeesti tyytyväinen Simbaan, se kerrankin liikkui eteenpäin radalla, mutta ei vastustellut tuntumaa! Opettelin radan vasta perjantaina, joten en ihmettele sitä, että unohdin kerran radan: A:ssa piti ottaa ravista pysähdys ja jatkaa käyntiä, niin minä otin raviin ja hetken ravattuani muistin kävellä. Prosentteja tuli 61.739%, mutta rata tuntui paremmalta. Koulun jälkeen oltiin jaetulla 8. sijalla.

Esteet meni aivan loistavasti! Korkeus oli 90cm ja puhdas rata. Simba oli niin iloosen tuntuunen, kun päästiin hyppäämään ja lopetettiin se typerä kouluratsastus 8). Radalla oli hyvä rytmi ja hypyt lähti hyvistä paikoista. Esteiden jälkeen oltiin edelleen 8. sijalla. 


Maastosta en nyt sitten kommentoi muuta, kuin että ei maaliin tultu ja poni oli heti verkassa sen tuntuinen, että tästä ei tule mitään.

Kuvia tulee myöhemmin, kunhan virallinen kisakuvaajani lähettää kuvat minulle :D

Onneksi mulla on tuo oikea kenttä tykki, jonka kans pitää ruveta metsästämään kvaaleja, jotta voi sillä mennä Niinisaloon 14-15.07. Wapun kanssa olin 03-13.06 Wapun entisen omistajan Salla Aarion työnä ja täytyy sanoa, että oli aivan mahtavaa reenata, kun valmentaja tuntee hevosen läpikotaisin ja tietää mitä sen kanssa pitää tehdä! Ehdottomasto mennään uudestaan :)