sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Vastaukset kysymyksiin

Kysymyksiä tuli harmittavan vähän, mutta eihän tällä blogilla ole lukijoitakaan kuin n. 15. Aattelin kuitenkin nyt vastailla näihin muutamaan kysymykseen.

Miten Wapun kanssa menee?
-Wapun kanssa menee tällähetkellä ihan hyvin. En ole vielä täysin oppinut sen tavoille eikä sekään minun. Hyppäämisessä tuli pari viikkoa sitten vähän takapakkia, joka taisi olla vaan vähän sellaista testaamista että "onko mun ihan pakko, jos mä en halua?". Siitä ollaan nyt ehkä pääsemässä yli, onneksi.

Onko Wappu sulle Se Ainoa Oikea?
-En ehkä täysin tajunnut kysymystä, mutta täytyy sanoa, että tällä hetkellä on. Silloin, kun minulla oli vielä Simba, en olisi osannut kuvitellakkaan, että tulevaisuudessa omistan ison kimon kenttähevosen, joka on monella tavalla erilainen, kuin Simba. Toisaalta ensiponini kanssa luulin sen pysyvän meillä kunnes se jouduttaisiin kuoppaamaan (hehe, Annette 11v.). Tällä hetkellä en osaa kuvitella itselleni muuta hevosta, kuin Wapun.

Millainen on unelmiesi hevonen?
-Hevonen, joka liikkuu omalla moottorilla, mutta jonka suussa ei tarvitse kokoaikaa roikkua. Pitää omata hyvä työmoraali ja toteuttaa annetut tehtävät parhaansa mukaan. Toki pitää olla vähän luonnetta. Herkkä sekä suusta, että pohkeelle, jolla on helppo tehdä pieniä korjauksia. Se ei riitä, että heppa hyppää, minä haluan myös, että hevonen menee hyvin myös koulua. Ja tietenkin hevosen pitää olla terve!

Jos saisit minkä hevosen tahansa maailmasta, kenet ottaisit?
Wega
Minne Simba myytiin?
-Kuopioon Vuorelan tallille.
 

Annette meidän pitä tehrä sulle se banneri!!!!
-Hehe, et oo tosissas.