maanantai 15. lokakuuta 2012

Oho, pieni postaus tauko!

Oltiin Niinisalossa 22-23.09 kenttäkisoissa toteamassa, että minä en osaa edelleenkään ratsastaa sillä nurmella. Kouluosuus meni ihan hyvin, saatiin jotain 62%. Rataesteillä ensimmäinen kielto  tuli kakkos esteelle ja toinen kuitenkin vasta seitsemännellä. Ehkä ensi kerralla päästään maaliin! Jäätiin taas sinne ja mentiin maastorata sunnuntaina kisojen jälkeen. Meni tosi hyvin, vaikka jouduinkin tekemään voltin ennen alashyppyä, koska Wappu ei kuunnellu ihan täysin mun pidätteitä. Tuolla vauhdilla oltaisiin kuitenkin varmaan tultu ihan ajassa maaliin. 
ihanan näköinen tuo vaativan coffin tuolla taustalla :D
Seuraavana viikonloppuna oli seuraestemestaruudet. Arvosteluna oli tyyli. Menin verkkaluokkana 60-70cm, josta tuloksena 4vp. yhden kiellon takia. Mestaruus luokan korkeus oli 80cm. Ensimmäisellä esteellä tuli pudotus, tosella esteellä Wappu lähti tosi kaukaa hyppyyn ja minä en päässyt siihen mukaan, mutta loppurata oli tosi sujuva. Saatiin 28,5 pistettä ja junioreiden seuraestemestaruus pronssia! Kultaa vei pikkusiskoni Eerika ja Claudia II ja hopeaa Anniina Kupiainen ja Arragonn. 
http://emmiinan.kuvat.fi/kuvat/Esteratsastus/Kilpailut/Vuosi%202012/Seuraestemestaruudet%2029.9.%20Myllykyl%E4/Celtas%20Quillabamba%20%286%29.JPG?img=smaller&hash=25a7b
(c) Emmiina Korte
Yritän nyt postailla tiheämmin, sori tämä pieni tauko!