sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kisakauden avaus ja Horse Fair-messut

Kisakausi alkoi sekä seura- että aluetasolla, tosin hyvin vaihtelevalla menestyksellä. Lauantaina 2.3 oli siis Koivusalossa seura-estekisat, missä mentiin 75cm ja 85cm. Verkat meni molemmissa luokissa ihan hyvin, Wappu oli hyvin kuulolla. 75cm arvostelu oli ihanneaika, joka siinä luokassa oli 56s. Rata oli suht. helppo ja Wappu eteni hyvin, mutta muutamalle esteelle toin sen vähän lähelle. Tein pitkät tiet ja saatiin puhdas rata, aikakin oli 57,4s tai jotain sinnepäin, tällä tuloksella sijoituttiin viidenneksi, kun kuusi sijoittui! 85cm rata oli muuten sama, mutta viimeisestä esteestä oli tehty sarja, väliin kaksi laukkaa. Arvosteli oli A.0.0. Rata meni muuten vielä vähän paremmin kuin 75cm, mutta neloselta linja viitoselle jäi aivan liian lyhyeksi, joten mentiin kirjaimellisesti päin viitosta. Wappu kuitenkin "hyppäsi" sen, joten saatiin 4vp. pudotuksesta. Loppurata sujui hyvin. Kaikkien 85cm osallistujien kesken arvottiin kaksi lippua elsingin Horse Fair-messuille ja minä voitin toisen niistä!

Söpö Wappu :)

Sunnuntaina oli alue-estekisat. 80cm verkka meni tosi hyvin, mutta en ehtinyt hypätä vasempaan kierokseen yhtäkään hyppyä, vaikka olin ihan ajoissa verkassa. Radalla W ei kuunnellut yhtään apujani. Ykköseltä kakkoselle oli kaareva linja, molemmat oli oksereita. Ykkönen meni hyvin, mutta kakkoselle tultiin liian lähelle ja kielto. Tulin uudestaan, muta rupesin säätämään liikaa, toinen kielto. Luokien välissä tein paljon poheenväistöjä käynnissä, että saisin Wapun avuilleni. Esteverkka meni hyvin ja oli radan vuoro. 80cm kakkoseste hypättiin toisesta suunnasta esteenä numero kolme. Rupesin puskemaan Wappua kohti estettä ja otettiin siitä kielto. Siinä päätin, että lopputuloksella ei ole mitään väliä, kunhan päästään tuosta yhdestä esteestä yli. Tulin uudestaan ja yli mentiin. Loppurata sujui muuten hyvin, mutta sarja jäi vähän lyhyeksi ja B-osalta pudotus. Tulos oli siis 8vp. Olin oikein tyytyväinen, se oli kuitenkin meidän ensimmäinen alue ysikymppi ja toinen ysikymppi ikinä. 

90cm, kamala istunta

Perjantaina käytiin koulusta Himoksella laskettelemassa, ihan huippu päivä!


Lauantaina oli sitten vuorossa Horse Fair-messut. Tarkoituksena oli päivittää mun kisavarusteita ja kyllähän sieltä kaikenmoista tarttui mukaan pitkän etsinnän jälkeen. Ostettiin mulle Animon musta kisatakki koulukisoja ja kenttäkisojen koulukoetta ajatellen, mutta tulen varmasti käyttämään tuota myös estekisoissa, sen verran mahtavaa materiaalia tuo on. Ostettiin myös plastrong, KL:n kisapaita, kaksi Eskadronin huopaa (koulu ja este), jotain hevosen karkkeja (?) ja Equilinen kisahousut. Tultiin illaksi otiin ja illalla menin Mietaalle. 


En saanut sommiteltua noita kuvia mtenkään hienosti, mutta saa kelvata.