perjantai 30. maaliskuuta 2012

Monnan valkku 29.03

Eilen menin Monnan valkkuun, mutta en menny Simballa, koska mennään sen kanssa tiistaina Tampereelle taivutettavksi/piikitettäväksi. Menin siis Rontolla. Rontto eli Milagross on n. 165cm korkea 8v. pv ruuna, jolla on hypätty 80-100cm. Rontto on tosi kiva ratsastaa, mutta se on niin erilainen kuin simba niin olin ihan hukassa sen selässä! Sitä saa pidätellä ja silti tulea paljon pohkeella. (btw se on myynnissä, kiva heppa, kannattaa käyrä kattomassa!)

   Alkutunti ei mennyt kauheen lupaavasti, sillä minulla oli vaikeuksi saada hevonen hyppäämään pienen pystyn yli (Rontto kattoi auringon valoa siinä esteellä), mutta kun alkuvaikeuksista suoriuduttiin niin lopputunti meni tosi hyvin! Kesti hetken muistella, että miten tätä Ronttoa pitää ratsastaa (olin 2. kertaa selässä). 

   Lopputunnista hypättiin rataa: vasemmassa kierroksessa pitkälläsivulla oli linja (ristikko-okseri), johon tuli 3 laukkaa, lävistäjällä pysty ja toisella pitkälläsivulla pysty-pysty linja, väli 4 laukkaa. Esteiden korkeus oli n. 90-100, paitsi se ristikko :D. Radan jälkeen tulin vielä muutaman kerran ristikko-okseri linjaa ja okseria nostettiin 115-120cm.  Video  


torstai 29. maaliskuuta 2012

Perinnepäivä 28.03


Hanna
Eilen koulussa vietettiin perinnepäivää. Perinnepäivä on siis sellainen päivä, jona kaikki pukeutuu juhla-asuun tai teeman mukaisesti. Silloin ei siis ole normaaleja oppitunteja. Tänä vuonna teemana oli satuhäät ja halutessaan sai pukeutua joksikin satuhahmoksi. Minä olin "prinsessa" (laitoin rippimekon ja Johanna antoi tiaran).

Jonke
     Päivä eteni niin, että aamulla yhreksän mais lv:n luokan edessä tarkistettiin poissaolijat, kuunneltiin aamunavaus ja laskettiin pukeutumispisteet (1p. juhla-asusta, 2p. jos oli satumainen lisuke/oli pukeutunut satuhahmoksi). Sen jälkeen mentiin A-puolelle ja kierreltiin basaari-katuja (siis jotain luokkis, joihin oli tehty kaikennäköistä). VASTA klo 11.30 oli ruokailu ja ruokana oli oksennuksen näköistä soppaa, jossa oli spagettia, kanaa, maissia ja porkkanaa. Sitä syötiin rukiisista astioista, jotka sai sopan syötyä syödä.
Janita
       Ruokailun jälkeen mentiin B-saliin, missä aloitettiin klo 12.00 vihkiseremonia, joka kesti n. 1h. Seremonian jälkeen tanssittiin luokkien tanssit: 9.lk oli kehruutanssi, 8.lk oli doosadoo mixer (joo en tiedä kuinka kirjoitetaan) ja 7.lk oli kikapoo. Näiden jälkeen tanssittiin perustannseja, kuten valssia ja tangoa.

       Päivän aikana tuli hillittua monenmoisessa seurassa, kuten Lotan, Janitan, Jonken, Hannan, Jennan, Inkan, Eevan ja niitten mukana muirenki :D kiitos vaan seurasta!

   Jonken kanssa yritimme valloittaa tanssilattiat, mutta siitä ei oikeen tullu mitään, koska jouduin melkein aina olla mies...

Oli aiva pakko laittaa :P

Lotta

Näm vetää kissanpolkkaa
Serkukset kuin ilvekset

"Mikä sinusta tulee isona?"

Yritin salakuvata
 Tänään menen Rontolla Monnan valkkuun, raportoin siitä myöhemmin...

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kisoja ja valmennuksia

Kuinka mä revin jostain inspiraatiota kirjoittaa? No, nyt mä kertaan sitte parin viikon tapahtumat:

PIKE 17.-18.03
Oltiin siis aluekenttävalmennuksissa NURK:issa, tosi hyvin meni! Molempina päininä hypättiin maastoesteitä maneesissa. Mua vähän jännitti, että kuinka Simba niitä hyppää. Maasta ne esteet näytti jotenki sairaan isoilta, mikä toi vähän lisä jännitystä.

Ponin selkään päästessä ne esteet ei näyttänyt enää niin isoilta, vaan ihan sellaselta normi 90-100cm. Toki sielä oli muutama ylipieni sianselkä, joiden päälle laitettiin toiseksi päiväksi esteet. No, Simba ylitti odotukseni totaallisesti! Odotin, että se olisi kiellellyt kaikille esteille, mutta se hyppäsi aivan kaiken mukisematta. Se myös eteni molempina päivinä todella hyvin! hieno poni :). 

Simba oli ekan päivän jälkeen hämmästyneen näköinen, että "mitä ihmettä justiin on tehty?" ja Pikekin sanoi sitä yksikertaisen näköiseksi (nimi on enne :D). Seuraavana päivänä, kun mentiin maneesiin Simba sitten yritti thdä jonkin sortin U-käännöstä.

KISAT KOIVUSALOSSA 24.03

Koivusalon kisat meni sitten aivan penkin alle. Mentiin 90 ja 100cm ja molemmista hylätty: 90cm ekalle esteelle ja 100cm toiselle esteelle. Verryttelyt meni molempiin luokkiin tosi hyvin ja Monna oli neuvomassa minua. Radalle mentäessä Simbakin oli innostuneen oloinen ja laukka oli todella hyvää. Monnankin sanoi 90 jälkeen, että ei keksi mitään syytä, miksi poni olisi voinut kieltää. Paikat oli hyviä eikä esteet ollut kummallisia ja oltiin isossa maneesissa, eli tilaakin oli. Harmittaa vaan, kun poni menee valmennuksissa ja verkassa hyvin, sitten radalla kieltää ilman syytä...

KISAT ILMAJOELLA 25.03

Ikään kuin ranagaistuksena edellisestä päivästä, menimme Ilmajoelle koulukisoihin. Menin K.N.Specialin, joka oli ponien hallimestaruus luokka. Sara (Lehtilä) verkkasi Simban kotitallilla.
Simba jotenkin aina hyytyy ennen rataa, ja niin se teki nytkin. Se ei liikkunut tarpeeksi aktiivisesti ja sitten minulta valui ohjat ja tuntuma oli huono ja kädet alkoivat säätää omiaan. Huonosta radasta huolimatta prosentteja tuli 60.900%, joka riitti 4. sijaan (4/14) ja sijoitukseen.

Meillä tuli muuten kolme vuotis päivä 21.3 <3

© http://roosaroosa.kuvat.fi/kuvat/

maanantai 12. maaliskuuta 2012

hups perkele

Tää blogin kirjoottaminnen on vähä jääny, vaikka on kaiken näkööstä tapahtunu (laiskuutta?). 

3.3 oli tosiaan ne enon synntärit, laulut meni kuinka meni (ei vissiin oikeen kuulunu ku ei ollut mitään äänentoistoo), mutta mukavaa oli :D vähän kuvia:

Tunnen itseni pitkäsksi Jonken seuras
edustus!


 Täs joskus oli Monnan valmennus ja Jonke lupautui sinne kuvaamaan, mutta maneesikuvat oli niin huonoja, että niitä ei oikeen kehtaa maailmalle näyttää.
Rutiini ennen suitsien laittoa. :P

 

Simban mies (Viltsu) ja Simba Ilmajoella <3
 4.3. oli sitte kauden ekat kisat Ilmajoella, eikä menny hyvin! 90cm yksi este tippui, koska minä rupesin puskemaan simbaa esteelle. 100cm kielsi pihalle 2. esteelle.

90cm verkka

torstai 1. maaliskuuta 2012

Parra

Eilen oltiin Parrassa laskettelemassa Sonjan, Joonaksen ja Ellin kanssa. Oli toisi mukava päivä! Laskettelin suksilla, koska muutkin meni suksilla, ja laudalla ei ehkä olisi ollut niin kivaa mennä. Jos joku muukin olisi ottanut laudan niin mäki olisin.

Ei ole mitään muuta kerrottavaa, joten täytän postauksen kuvilla.











 Anteeksi Sonja :D