maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kisoja ja valmennuksia

Kuinka mä revin jostain inspiraatiota kirjoittaa? No, nyt mä kertaan sitte parin viikon tapahtumat:

PIKE 17.-18.03
Oltiin siis aluekenttävalmennuksissa NURK:issa, tosi hyvin meni! Molempina päininä hypättiin maastoesteitä maneesissa. Mua vähän jännitti, että kuinka Simba niitä hyppää. Maasta ne esteet näytti jotenki sairaan isoilta, mikä toi vähän lisä jännitystä.

Ponin selkään päästessä ne esteet ei näyttänyt enää niin isoilta, vaan ihan sellaselta normi 90-100cm. Toki sielä oli muutama ylipieni sianselkä, joiden päälle laitettiin toiseksi päiväksi esteet. No, Simba ylitti odotukseni totaallisesti! Odotin, että se olisi kiellellyt kaikille esteille, mutta se hyppäsi aivan kaiken mukisematta. Se myös eteni molempina päivinä todella hyvin! hieno poni :). 

Simba oli ekan päivän jälkeen hämmästyneen näköinen, että "mitä ihmettä justiin on tehty?" ja Pikekin sanoi sitä yksikertaisen näköiseksi (nimi on enne :D). Seuraavana päivänä, kun mentiin maneesiin Simba sitten yritti thdä jonkin sortin U-käännöstä.

KISAT KOIVUSALOSSA 24.03

Koivusalon kisat meni sitten aivan penkin alle. Mentiin 90 ja 100cm ja molemmista hylätty: 90cm ekalle esteelle ja 100cm toiselle esteelle. Verryttelyt meni molempiin luokkiin tosi hyvin ja Monna oli neuvomassa minua. Radalle mentäessä Simbakin oli innostuneen oloinen ja laukka oli todella hyvää. Monnankin sanoi 90 jälkeen, että ei keksi mitään syytä, miksi poni olisi voinut kieltää. Paikat oli hyviä eikä esteet ollut kummallisia ja oltiin isossa maneesissa, eli tilaakin oli. Harmittaa vaan, kun poni menee valmennuksissa ja verkassa hyvin, sitten radalla kieltää ilman syytä...

KISAT ILMAJOELLA 25.03

Ikään kuin ranagaistuksena edellisestä päivästä, menimme Ilmajoelle koulukisoihin. Menin K.N.Specialin, joka oli ponien hallimestaruus luokka. Sara (Lehtilä) verkkasi Simban kotitallilla.
Simba jotenkin aina hyytyy ennen rataa, ja niin se teki nytkin. Se ei liikkunut tarpeeksi aktiivisesti ja sitten minulta valui ohjat ja tuntuma oli huono ja kädet alkoivat säätää omiaan. Huonosta radasta huolimatta prosentteja tuli 60.900%, joka riitti 4. sijaan (4/14) ja sijoitukseen.

Meillä tuli muuten kolme vuotis päivä 21.3 <3

© http://roosaroosa.kuvat.fi/kuvat/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti