sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Ihana Ihana Ihana :)

Torstaina aloitettiin Simban kanssa pitkästä aikaa hyppääminen, ponilla oli kivaa! Meni yllättävän hyvin, vaikka viime hyppäämisestä oli aikaa 3-4 viikkoa, Koivusalossa 24.03 jolloin poni kielsi molemmat luokat pihalle. Ensi viikolla olis tarkootus mennä Niinisaloon harjootteleen maastoesteitä kenttäkisoja varten!

Perjantaina haettiin mulle hevonen! oltiin pääsiäis maanantaina Tervossa koittaas tätä kyseistä otusta ja se vaan tuntui niin mulle sopivalta. Täs nyt sitte pari viikkoo pähkäiltiin, että ostaakko se, vai kattellaanko vielä. No, tuli mun synttärikki ja kaikkee niin me sitte ostettiin se!

Kyseinen hevonen on nimeltään Celtas Quillabamba eli "Wappu". Se on siis 7v. tamma ja sillä on kisattu lähinnä kenttää ja esteitä. Vaikka se on iso, niin se on silti hirveen kevyt ja mukava ratsastaa. Saa nährä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Lauantaina ja sunnuntaina oli Kimmon valmennukset. Lauantaina menin Simballa ja tehtiin lähinnä avoja ja sulkuja käynnissä ja ravissa. Ei laukattu ollenkaan. Simba tuntui tosi hyvälle, niinkuin aina Kimmon valkuis. Ratsastin ennen valkkua Wapulla tallilla, se meni tosi kivasti. Simba tuntui kauheen pieneltä sen jälkeen. :D

Sunnuntaina uskaltauduin Wapulla valkkuun, yllättävän hyvin meni ja Kimmokin tykkäsi siitä (kukapa ei?). Ei tehty mitään vaikeaa, aseteltiin, tehtiin siirtymisiä askellajista toiseen ja niiden sisällä. Opin tunnin aikana ratsastaan Wappua jo paljon paremmin, kuin mitä tunnin alussa. Wappu vaan on ihana <3

kotiin lährössä!

2 kommenttia: