lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kauhajoki, Kurikka, Niinisalo

Perjantaina 29.06 oltiin Kauhajoella seuraestekisoissa Wapun kanssa (eipähän tarvinnut olla näkemässä Simban lähtöä, Miialle kiitos sen asian hoidosta!). Mentiin 70&80cm ihan sen vuoksi, että saataisiin luottoa toisillemme, että tulevaisuudessa selvitään isommistakin luokista. 70cm 0/0 ja 80cm 0/4. 70cm oli kaikin puolin parempi, sillä kasikympis tuli muutamia sellaisia ei-mitään-paikkaa-hyppyjä, seiskakymppi oli oikein sujuva. Lähdettiin sitten kesken luokan kotiin, koska ajateltiin, että ei sijoituta, kun en mitään kaahannut. Maanantaina kattoin sitte tuloksia, niin olin jaettu 1.

70cm perusrata + 2. vaihe

Keskiviikkona 4.7 oltiin Myllykylässä oman seuran kisoissa. Taas mentiin 70&80cm, tällä kertaa myös 80cm meni tosi hyvin! 70cm arvostelu oli A0.0 eli puhtaan radan saaneet saivat ruusukkeen. Meidän tulos oli 0vp. eli saatiin siitä ruusuke. Äiti moitti vähän radan jälkeen, että mentiin liian lujaa ja että tuli laakoja hyppyjä, niin yritin sitten 80cm vähän koota enemmän. Yritykseksi jäi ja tulos oli 0/0 ja II sija (arv. 367.1)! No, nyt on sitte kvaalit Niinisaloon, mikä oli näiden kisojen tavoitteena.Kiitos Roosa Rintamäelle seuraavista kuvista! :)


80cm II sija!
Eilen käytiin Niinisalos treenaamas harrasteen maastoesteitä ja vettä, meni oikeasti tosi hyvin! Hyvillä mielin mennään ensiviikonloppuna kenttäkisoihin. Linkki videoon:  
http://www.youtube.com/watch?v=k6y_CK0Mk3o
 Iso Kiitos Miialle videon kuvauksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti