tiistai 31. heinäkuuta 2012

Takaisin maanpinnalle

Tiedän, että kirjoitan blogia liian harvoin ja yhteen tekstiin tulee miljoona asiaa, mutta tämä tietokone on niin tajuttoman hidas (vanha), että en ole koneella juuri koskaan. Käyn puhelimella yleensä netissä, koska sekin on nopeampaa kuin tällä koneella, koneella olen oikeastaan vain, kun päivitän blogia.

No niin, asiaan. Niinisalon kisat meni totaallisesti penkin alle (mun vika, ei Wapun). Koulusta 61.67%, no okei, se on ihan hyvä. Rataesteet sitten hylätty, kun käytiin pari kertaa esteiden seassa. Jäätiin kuitenkin sinne, kun oli mökki ja hevosen majoitus maksettu ja hypättiin maastorata kisojen jälkeen. No se sentään meni hyvin! Oikein mukava viikonloppu.:)

Sunnuntaina 24.07 käytiin Myllykyläs seuraestekisoissa. Tarkoituksena oli mennä 80cm ja jos se meni oikein hyvin niin 90cm. 80cm verryttelyssä tuli yksi kielto okserille, mikä sinänsä oli ihan hyvä, koska sen jälkeen muistin ratsastaa niille, enkä vain jäänyt pidättelemään. Rata meni muuten hyvin, paitsi nelos esteelle (pysty) tuli ehkä vähän lähelle ja minä vähän puskin heppaa eteenpäin, minkä seurauksena yksi pudotus.

80cm 4vp.
Hevonen tuntui niin hyvälle, että ilmoittauduin myös 90cm:iin. Ajattelin keskeyttää radan perusrataan, vaikka se olisikin mennyt puhtaasti. Noh, rata meni hyvin ja toinen vaihe alkoi. Yritin pidättää Wappua, mutta se oli jatkamassa toiseen vaiheeseen, joten  päätin jatkaa suoritukseni loppuun. Toisesta vaiheesta yksi pudotus, kun tuli huono lähestyminen. Tällä tuloksella ysikympistä kuudes sija! Olin melko yllättynyt, kun oltiin juuri pakattu heppa ja kaikki tavarat autoon ja mua kuulutetaan palkintojen jakoon. :)

 


 Sunnuntaina 5.8 on Alavudella kenttäkisat. Harrastetta mennään, toivottavasti vähän paremmin kuin Niinisalossa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti