keskiviikko 8. elokuuta 2012

Tällä lajilla on jotain meitä vastaan...

Otsikosta voi ehkä päätellä, että Alavudenkaan kisat ei sujunut hyvin, itseasiassa se oli oikea pohjanoteeraus. Ei oo muuten ikinä menny kisat noin huonosti! Koulussa siis Wappu väisti L:kirjaimen jälkeen ollutta isoa lätäkköä tulemalla portista pihalle. Ei siinä mitään kerinny tekemään, heppa vaan tuli pihalle. Se siitä sitten. Heppa koppiin ja äiti lähti ajamaan kotiin. Jäin kisoihin mahtavaan säähän auttamaan Mapea Möhkön ja Pöhkön (Lyyli ja Seppo) kanssa. Ei siinä vesisateessa edes tehnyt mieli ratsastaa, lopuksi sateen loppuessa olis ollu kivaa. 

So har so good...
Musta tuntuu jotenki typerältä, kun Simba, jota ei oikein voi kenttäponiksi sanoa, vei mut aina maastoon, mutta Wappu, joka on ihan kenttähevonen, ei oo mun kanssa päässyt vielä kertaakaan maastoon. Nooh, ehkä ens kerralla sitte! 

 Sattueesta syystä Wapulla oli maanantaina kunnon koulutreeni. Tehtiin paljon laukka-känti-laukka-siirtymisiä ja laukanvahtoja käynnin kautta. Tiistaina oli vapaa päivä, kun me oltiin Seinäjoella ostoksilla. Ostoksistaki vois joskus laittaa tänne kuvia... Tänään on Monnan estevalmennus.

Äidin kanssa suunniteltiin seuraaviksi kenttäkisoiksi Kangasalaa tai Niinisaloa. Niinisaloon mennään jokatapauksessa, Kangasala on iso kysymysmerkki.

1 kommentti:

  1. Teillä on Wn kanssa niin vähän aikaa vasta yhteistä taivalta takana ja kuitenkin oma aikansa menee tutustua puolin ja toisin. Siispä kärsivällisyyttä kehiin ja tsemppiä jatkoon! :)

    Terkuin Wn entinen omistaja Paula :)

    VastaaPoista