perjantai 24. elokuuta 2012

kouluratsastus hömppää

Viime lauantaina oltiin Kimmon kouluvalmennuksessa Seinäjoella. Tehtiin käynnissä ensin siirtymisiä vapaan-, keski-, kootun- ja lisätynkäynnin välillä. Sen jälkeen ratsastettiin laukassa pääty-ympyrän avoimella puoliskolla keskilaukkaa ja uralla koottiin laukkaa. Lopuksi tehtiin vielä laukka-käynti-siirtymisiä. Muuten valmennus meni tosi hyvin, mutta laukasta käyntiin siirtymiset ei tahtonut millään onnistua. Monen epäonnistuneen yrityksen jälkeen Kimmo otti meidät pienelle ympyrälle, jossa sitten piti koota laukkaa oikein reippaasti, varmistaen kuitenkin, että takajalat työskentelee. Siitä sitten käyntiin siirtyminen ja kas, sehän onnistui!


Sara tuli sunnuntai aamuna ratsastamaan Wapulla. W meni tosi nätisti ja Sarankin mielestä meni hyvin. Sara teki samoja asioita, kuin me Kimmon valmennuksessa. Siirtymisissä joutuu vielä vähän keskustelemaan, mutta hyllä nekin alkaa pikkuhiljaa sujua. :)


Maanantaina maastoiltiin, tiistaina mentiin koulua, keskiviikkona hypäättin vähän jumppaa yms. ja eilen oli kevyempi päivä.


Lukio on lähtenyt ihan hyvin käyntiin, eikä ainakaan vielä ole haitannut ratsastusta. Enemmän haittaa oli siitä, kun mun mopo oli pari viikkoa rikki eli sillä ei päässyt tallille tai kouluun. Ja koska meiltä on n. 7km kouluun ja n. 6km tallille, pyöräily ei kauheasti houkuttele ja linkalla kulkemisesta pitäisi maksaa... ja mulla ei oo rahaa. Onneksi mopo saatiin korjattua niin elämä helpottui.

Niin joo, sori huonolaatuiset kuvat, en saanut puhelimella parempia....

1 kommentti:

  1. Meillä on myös toimiva skopo jos tarvitsee lainaan vielä jos mopo kiukuttelee :) sitä ei kukaan käytä nyt ku mä oon takas helsingis ja iisakki ei vielä saa ajaa sillä :D

    VastaaPoista