sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Monnan valmennus

Moro!

Eilen oli Monnan valmennus, jossa ratsastin Lyylillä. Menen Lyylillä todennäköisesti myös ensiviikon perjantaina ja lauantaina oleviin aluevalmennuksiin. Oon ratsastanut Lyylillä viimeksi toissakesänä, joten ajattelin olevani ihan hukassa sen selässä, mutta oikeastaan meni tosi hyvin!

Aluksi tultiin pääty-ympyrällä puomi-kavaletti-puomi systeemiä ensin ravissa, sitten laukassa. Myöhemmin se nostettiin pystyksi ja sitä tultiin muutama kerta molempiin suutiin. Sen jälkeen tultiin E:stä M:ään päin okseri ja kaarevalla linjalla vesimattopysty C-päätyyn. Sen jälkeen tultiin vasemmassa kierroksessa C-päädystä L-päätyyn ristikko-muuripysty-linja, väliin piti ottaa neljä laukkaa. Sen jälkeen tultiin C-päädystä vesimattopysty - kolme laukkaa - B-H-lävistäjällä oleva pysty vinosti. 

Sitten tultiin rata: Oikeassa kierroksessa pääty-ympyrän pysty, okseri-vesimatto-linja, ristikko-muuri-linja, B-H-lävistäjällä oleva pysty ja suunnan muutos, vesimatto ja pysty vinosti. Rata meni hyvin, joten nostettiin esteitä parilla pykälällä ja koko rata uudestaan. 

Lyyli & Elli, seuranmestaruudet 2012 (c) Elina Kujala
Lyyli on tosi kiva hevonen. Se on ihan erilainen ratsastaa kuin Wappu. Vaikka se on Wappua reilusti pienempi, sain sen silti ratsastettua joka esteelle hyvään paikkaa, vaikka ajattelin että en osu yhdellekkään. Se myös pukitteli aika paljon (ihan vaan innostuneisuudestaan), mitä Wappu ei ikinä tee ja näin nopeasti laskettu siitä on puoli vuotta, kun oon viimeksi ratsastanu pukittelevalla ponilla. 

Seuraavksi on siis aluevalmennukset 14-15.12. Sieltä sitten postausta seuraavaksi. See you!

3 kommenttia:

  1. Mikset päivitä enemmän blogia ja miks et oo ollu paljoa nyt tallilla tai en oo nähny...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myönnän oon tosi laiska bloggaaja. Ja oon kyllä käyny tallilla vähintään viisi kertaa viikossa, että ollaan vissiin vaa käyty eri aikoihin. :)

      Poista
  2. Laitoin sinulle haasteen :)
    http://itellformylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista