sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kimmon valmennukset PART 1

Teinipeili, haha
Hämmentävää, päivitän blogia samana iltana, kun on ollut valmennus ja kaiken lisäksi huomenna on vielä toinen. o.O Mutta tänään oli siis Kimmon valmennus ja hyvin meni.

Wapulla oli lukuisten sattumusten seurauksena perjantai ja lauantai vapaata, joten ajattelin, että se on ihan kamalan tuntuinen, mutta Wappu yllätti mut positiivisesti olemalla oikein kivan tuntuinen. Alkutunnista tehtiin pohkeenväistöjä käynnissä ja mun ensimmäinen ajatus oli heti, että ei tuu mitään. No, tultiin ensimmäistä väitöä, Kimmo käski vähän pidättää oikealla ohjalla ja ajatella oikeaa etujalkaa häntä kohti. Pitkän sivun lopussa suoristus ja kuului kommentti "hyvä". Ajattelin, että kuinka mä tosiaan oon saanut tehtyä pohkeenväistöistä niin hankalan asian. Oon varmaan liikaa keskittynyt siihen, että hevonen menee sivulle ja unohtanut eteen viemisen. Nooh, väistöjä jatkettiin molemmissa suunnissa ja sekaan mahtui hyviä ja vähän huonompia väistöjä.

Lopputunnista tehtiin pääty-ympyrällä vastalaukkaa vasta-asetuksessa ja vaihdettiin välillä pääty-ympyrää niin, että päästiin myötälaukkaan ja säilytettiin vasta-asetus ja takaisin vastalaukka ympyrälle. Eli esim. vasemmassa laukassa asetus oli kokoajan oikealla ja toisin päin. Wapulle erittäin hyvä harjoitus, tosin se alkoi toisessa laukassa jo vähän väsyä, mutta W tuli hyvin molempien ohjien tuelle. Lopuksi vielä kevennettiin eteen-alas. 

Huomenna ilmeisesti yritetään mennä kangilla, toivottavasti onnistuu kun on vielä yksityistuntiki. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti