keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Välistä leikitään kouluratsukkoa

Taas on hienosti kirjoittaminen unohtunut, mutta nyt on tullut yhtäkkiä tosi paljon koulutöitä, on pitänyt tehdä biologian tutkimuskansiota, kuviksen taidesuuntaus-esitelmää, englanniksi cv ja niiden ohessa normaalit läksyt. Tänään onneksi alkoi koeviikko niin ei tarvitse noiden töiden osalta ressata.

Mutta torstaina 9.5 oltiin Myllykylässä harjoituskoulukisoissa. Äiti oli tuomarina, joten ratsastin kilpailun ulkopuolella B- ja A-merkin kouluohjelmat. Wappu oli molemmissa luokissa sitä  mieltä, että radalla kuuluu laukata, eikä ravata, mutta muuten se tuntui hyvälle. Alla olevat kuvat on kuvannut Roosa Rintamäki:



Lauantaina 11.5 oli Kars:in järjestämät aluekoulukisat Alahärmän raviradalla. Kisoissa oli ihan hirmu paljon osallistujia, ja helppo B ja -A jouduttiin jakamaan kahteen luokkaan. Jouduin ratsastamaan ensin helpon A, mikä tuntui alkuksi hyvältä vaihtoehdolta, mutta näin jälkeen ajatellen olisin ratsastanut helpon B:een mielummin ensin. Ohjelmina oli B-merkin kouluohjelma ja A-merkin kouluohjelma. Oon ratsastanut nämä molemmat ohjelmat joskus kauan sitten Simballa, mutta ratojen kulusta ei ollut kauheasti muistikuvaa ennenkuin aloin opettelemaan ratoja. 

Wappu oli A:ssa jälleen sitä mieltä, että ravaaminen ei kuulu kouluradoille, mutta se pysyi kuitenin joinkin hanskassa. Lisäksi toisessa vastalaukan nostossa se nosti myötälaukan, mutta muuten ei tullut kauheasti rikkoja. Minulla oli pieni epäily, että saatiinko hyväksyttyä tulosta, mutta saimme kuitenkin 52,593%. Tuloksena ei siis kovin hyvä, mutta rataan nähden ihan hyvät., emmekä tulleet edes viimeisiksi. :D
http://valokuvia.viuhka.fi



Helppoon B:hen päätin sitten verrytellä niin, että en laukkaa ollenkaan ja teen todella paljon siirtymisiä, avoja, väistöjä yms. Tämä osoittautuikin hyväksi verryttelysysteemiksi, sillä Wappu oli todella hyvin kuulolla, ja oli lähes koko radan taisessa muodossa, vain yksi laukan jälkeinen raviosuus oli vähemmän kaunista katsottavaa. Tulos oli 62.717% ja olimme toisia ei-sijoittuneita.

http://stargallery.kuvat.fi/





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti