keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kurikan alue-este 13.7


Kirjoitan tämän vasta nyt, koska kisojen jälkeen en pakkaamisen vuosi kerinnyt ja koko viikko oltiin reissussa, eikä minulla ollut tietokonetta mukana.


Kurikan ratsastajat järjestivät siis ensimmäiset alue-estekisansa ja minä olin sielä niin kisaajana kuin myös liputtajana kökkimässä. Perjantai-illalla rakennettiin rata, ja päätin siinä samalla opetella jo 80cm radan, joten lauantaina ei tarvinnut herätä ihan niin aikaisin. Oma starttini oli luokan loppupäässä. Wappu oli heti alusta asti tosi kivan tuntuinen. Verkkahypyt sujui hyvin ja oli radan vuoro, joka oli melko simppeli. Toiselle esteelle ratsastin Wapun vähän turhan pohjaan ja se hipaisi puomin alas, mutta muuten rata oli tosi hyvä. Seuraavaan starttiin oli reilusti yli tunti aikaa, joten ehdin katsoa muutaman radan ennen ysikymppiin verkaamista.

http://valokuvia.viuhka.fi


http://roosaroosa.kuvat.fi


90cm rata jännitti itseäni aika paljon. En tiedä miksi, mutta kun menin kilpailuareenalle valmistautumaan suoritukseeni, iski yhtäkkiä sellainen jännä tunne, että mitähän tästä tulee. Kun aloitin suorituksen jännitys kuitenkin muuttui keskittymiseksi ja teimme hienon radan tuloksella 0/0 ja 12.sija. Toisen vaiheen viimeisellä esteellä kuulin kolauksen ja ajattelin, että se tippui, mutta äiti sanoi, että vedin puhtaan radan. Viimeisestä esteestä olikin vain keskimmäinen puomi pudonnut, jolloin sitä ei katsota pudotukseksi, koska ylin puomi oli ylhäällä. Yksitoista kuitenkin vain sijoittui, mutta olen erittäin tyytyväinen tulokseemme. Äiti lähti sitten viemään Wappua tallille ja minä jäin liputtamaan kaksi viimeistä luokkaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti