perjantai 21. kesäkuuta 2013

Nurmikenttä otettu käyttöön!

Tiistaina oli Monnan valmennus ensimmäistä kertaa uudella nurmikentällä! Tallilta on siis vajaan 10 minuutin kävelymatka, joten sinne käveltäessä saa näppärästi tehtyä alku- ja loppukäynnit. 

Aluksi tehtiin verryttelyt kaikissa askellajeissa itsenäisesti ja ruvettiin ottamaan veryttelyhyppyjä ristikolle kahdeksikoa tehden. Wappu oli jo tässä vaiheessa melkoisen innokas. Ristikon jälkeen hypättiin pysty ja okseri. Okserille oma ratsastukseni oli ihan hakoteillä, joten sain Wapun kieltämään sille pari kertaa. Verkkahyppyjen jälkeen tultiin kahdekan esteen rataa. Rata meni muuten todella hyvin ja sujuvasti, mutta pysty-okseri-linja jäi viidellä laukalla todella lyhyeksi ja okserille tuli sitten kielto. Monna sanoi, että pitää tulla neljällä, jolloin se onnistuikin tosi hyvin, eikä väli ollut edes liian pitkä. Samoin toisinpäinkin tulin sen neljällä laukalla. Ei tehty enempää, sillä keskiviikona mentiin Nurkiin hyppäämään maastoesteitä. 


Wappu oli aivan innoissaan, kun päästiin maastoesteille! Tultiin harrasteen ja tuttarin esteitä ja ainoastaan yhdelle tuttarin esteelle tuli kielto oman huolimattoman ratsastukseni takia. 29-30.6 onkin sitten Nurkilla kenttäkisat, joissa mennään harrastetta. En malta odottaa!





HAUSKAA JUHANNUSTA KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti