torstai 15. marraskuuta 2012

Aluekatsasukset, Lehtimäki

Heti tähän alkuun totean, että minulla ei ole videota viikonlopusta, vaikka vähän sellaista lupailinkin, koska äiti keskittyi mielummin paskojen keräämiseen kuin kuvaamiseen. :D

Oltiin siis Lehtimäellä kenttärengas katsastuksissa. Lauantaina oli puomi-koulutyöskentelyä ja tehtiin kaikkea, mikä on mulle ja Wapulle vielä aika vaikeaa - pohkeenväistöjä ja laukka-ravi-siirtymisiä. Sunnuntaina sitten oli hyppypäivä. Onnistuttiin tehtävissä paljon paremmin, kuin lauantaina. Alkuun tehtiin taas pohkeenväistöjä. Sen jälkeen tultiin muutama harjoitus ja siten rataa. Rataan kuului 9 estettä ja niiden korkeus oli n.90cm. Rata meni ihan hyvin, mutta tultiin kuitenkin sen jälkeen vielä viimeisen okseri-sarja AB-linjan. 

seurakoulu 14.10
<3
  Kuvat (c) Emmiina Korte

2 kommenttia:

  1. Selasin blogiasi ja luin kaikki postaukset. Jäi mieleen kysymys, miksi pidit/pidät tämän hevosen itselläsi, kun katsoin tuloksia oli kaikki hylkyjä tms ? Hyvää joulun odotusta kaikesta huolimatta, en tarkoittanut tätä loukkaavaksi, mietin vain. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kerran luit kaikki postaukset, huomasit varmasti, että meillä on tullut ihan sijoituksiakin, tosin seuratasolla. Wappu on kuitenkin ollut aika vähän aikaa ja ponista hevoseen vaihtaminen oli iso muutos, kun oli reilu kolme vuotta ratsastanut vähän omalaatuisemmalla ponilla ja sitten tuleekin 30cm korkeampi hevonen, on sanomattakin selvää, että alku ei välttämättä ole ihan helppo. Eikä meillä ei ole kuin kolme hylkyä, joista kaksi johtui siitä, että tulin itse epävarmaksi, koska Niinisalossa on nurmikenttä ja yksi johtui siitä, että hevonen väisti lätäkköä. Kotona treenit sujuukin yleensä tosi hyvin ja ratsastuksen jälkeen tulee aina hyvä mieli, eikö se tarkoita, että on sopiva hevonen? Pitäisikö minun vaihtaa kapasiteetikas hevoseni vain sen takia, että muutamat kisat ei ole mennyt täysin putkeen? :)

      Poista