keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Seuraestekisat 1.9

Wappu sai vähän rennonpaa liikuntaa viime viikon, eli siis pari maastoreissua ja taivuttelua sileällä. Menin sillä myös pitkästä aikaa ilman satulaa ja alan jo aika hyvin pysyä sen selässä, ja vatsaslihakset sai hyvää treeniä...

Sunnuntaina oli Myllykylässä seuraestekisat. Oltiin siellä n. puoli kymmenen ja menin heti auttamaan radan rakennuksessa. Liputin myös ensimmäisessä luokassa perusradan lähtöä. Ensimmäisen luokan aikana satoikin jokin verran, mutta omien luokkieni aikana ei onneksi enää satanut. 

Ensimmäisenä oli vuorossa 75/85cm, jossa menin 85cm. Tein nopean verryttelyn ottaen kaksi hyppyä ristikolle, pystylle sekä okserille. Mitään isoja ongelmia ei ollut ja Wappu tuntui hyvälle. Itse rata oli aika helppo, siinä oli pitkiä linjoja ja mukavia teitä. Wappu oli radalla yllättävän rauhallinen, ja se oli ehkä paremmin ratsastettavissa kuin koskaan. Perusrata suoritettiin puhtaasti, mutta toisen vaiheen ensimmäiselle esteelle tein todella amatöörivirheen ja käänsin sille liian aikaisin ja Wappu ajautui turhan lähelle estettä ja pudotti sen. Rata oli muuten kuitenkin hyvä, joten olen ihan tyytyväinen. Tulos 0/4vp.

Seuraavaksi starttasimme meidän ensimmäisen 95cm. Oltin nopeasti pari hyppyä pystylle ja okserille ja sitten radalle. Kakkoselle ratsastin liian lähelle, minkä seurauksena Wappu pudotti sen, mutta muuten kaikille esteille osuin hyvään paikkaan ja radalla säilyi tasainen, hyvä rytmi. Tulos 4vp.



Ensiviikon torstaina alkaa koeviikko ja tänään saimme koeviikon lukujärjestykset. Oon jo tämän viikon stressannut tulevia kokeita, vaikka yleensä en ole ressannut juuri yhtään. Ehkä haluan vähän paremmin panostaa kokeisiin kuin viimevuonna? Ensimmäinen jakso on mennyt ihan sikanopiaa, sillä minä nimittäin luulin vielä maanantaina, että koeviikkoon on joku kolme viikkoa aikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti