sunnuntai 26. helmikuuta 2012

I almost dropped!

Torstaina oli siis Monnan estevalmennus. Samalla sain testata uusia saappaitani, ja hyvin toimi!

Hypättiin alkuun ristikkoa, joka oli sijoitettu lävistäjälle M-E. Myöhemmin sitä nostettiin pystyksi ja tultiin pystynä muutaman kerran ja koko ajan nostettiin. Sitten tulimme B-M pitkänsivun alussa pysty ja siitä kaareva linja okserille, väli n. 22m. Toisella pitkälläsivulla oli kolmen esteen jumppasarja, kaikkien esteiden väliin tuli 1 laukka-askel. Jumppasarjaa tultiin myös ilman jalustimia, ja minun on pakko myöntää, että en ole ikinä ennen hypännyt ilman jalustimia!

Verkka hyppyjen jälkeen tulimme rataa. Ensin hyppäsimme jumppasarjan oikeassa kierroksessa, sitten lävistäjän pystyn, linja vasempaan kierrokseen ja vielä pitkänsivun pysty oikeaan kierrokseen.

No, Simbaa piti sitten herätellä ennen radan tulemista, joten nousin kevyeeseen istuntaan, ja koska poni ei oikein kuunnellut pohkeitani, näpäytin raipalla kerran kunnolla takapuolen päälle. Simba veti sitten kolme oikein isoa pukkia, ja minä roikuin kaulalla viimeiseen asti. Sain ponin pysäytettyä ja kapusin takaisin selkään. Simballe sitten hetken naurettiin ja tulin radan.               


Su-ma on sitte Kimmon kouluvalmennukset, to on Monnan estevalmennus ja katotaan sielä, menenkö Ilmajoen estekisoissa 80-90cm vai 90-100cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti