maanantai 13. helmikuuta 2012

Valmennus

Eilen olin Jalasjärvellä Monna Hietasen estevalmennuksessa. Simba oli alusta asti tosi vireä ja mein tosi hyvin! Aluksi hypäättiin pari kertaa ristikkoa ja sitten pystyä. Sitten tultiin L:ästä oikeassa kierroksessa oksesrille niin, että suunta vaihtui. Okserin jälkeen oli n.17m päässä lainepysty. Sitten tultiin kolmoissarjaa niin, että kahden ensimmäisen esteen väliin tuli 3 laukkaa ja kahden jälkemmäisen pystyn väliin 2 laukkaa.

   Sen jälkeen hypättiin rataa. Siihen kuului 14 estettä ja tehtävät olivat melko haastavia. Esteet olivat siinä 80-100cm korkeudessa. Suoriuduimme tehtävistä mielestäni hyvin, vaikka muutama lähestyminen ei ollutkaan täydellinen. Nyt vasta oikeasti tajusin, kuinka paljon olemme kehittyneet, kun vertaa vaikka viime kesään, puhumattakaan siitä, mitä meno oli n. 3 vuotta sitten, kun Simba minulle ostettiin.
   Radan jälkeen tulin vielä muutaman esteen, korkeutta nostettiin 80-110cm. Aivan lopuksi tulimme vielä kolmoissarjan, jonka viimeinen este oli 115cm! Simba hyppäsi sen niin kevyesti, että vasta jälkikäteen tajusi, kuinka iso este kumminkin oli. 


    

   Koneneeni ei valitettavasti suostu siirtämään kaikkia videoita koneelle, eikä myöskään näyttämään niitä. Jos joku osaa auttaa niin saa kertoa. 

   Kaverini Johanna ("Jonke") oli meillä la-su yötä. Harjoittelimme paria biisiä, jotka esitämme enoni viiskymppisillä. Meni vähän, no, niin  plörinäksi.  Vielä pitäisi pari  biisiä keksiä... Kattottiin illalla putousta ja naurettiin vedet silmis Ukso Eevertti Luttiselle. Sitten joskus puolen yön aikaan katsoimme nordic tv:stä Shutter Island (se on hieno elokuva).

   Ensiviikonloppuna mennään ponin kanssa Piken (Pirkko Herd) valmennukseen Kauhajoelle ja sitä seuraavana Sulkalan Kimmon kouluvalmennukseen Ilmajoelle. Ja sitten lauantaina on enoni viiskymppiset ja sunnuntaina koko talven odottamani KISA KAUDEN AVAUS ja suuntana Ilmajoki! Sielä hyppäämme todennäköisesti 90 ja 100cm.

Kirjottelen kun jaksan taas :)

3 kommenttia:

  1. kuka teitä säestää siellä synttäreil? :)
    hyvältä näyttää tuo meno videolla! :D ootte tosi hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kavereini Johanna lupautui sielä säestämään/laulamaan :)

      Poista