tiistai 28. helmikuuta 2012

Kimmon valmennukset 26-27.02

Hiihtoloma alkoi hienosti Kimmon kouluvalmennuksilla. Sunnuntaina ei mennyt aivan niin hyvin kuin maanantaina johtuen ehkä siitä, että minulla ei ollut kannuksia, koska ne on hukassa ja tuolta satulahuoneesta ei löyrä mitään, koska sielä on remontti ja kaikki tavarat on ihan hujanhajan. Maanantaille sitten ostettiin uudet kannukset.

Sunnuntaina siis tehtiin käynnissä kaikkiin pitkänsivun kirjaimiin voltit ja kirjainten väliin avoa. Myöhemmin jätettiin voltit pois ja tultiin pelkkää avoa, myöhemmin vastataivueuksena. Kun käynti sujui, samaa jatkettiin laukassa. Simba ei siis oikein edennyt, vaan junnasi paikallaan ja välillä pukitteli. Minua häiritsi kannusten puuttumisen lisäksi sekin, että jouduin ottamaan tallita jonkin huonon raipan, koska omani on kadonnut (yleensä pidän tallilla tavarani tarkassa järjestyksessä, mutta Elli ja äiti ei oikein ymmärrä sitä...)

Maanataina verkkailimme vähän parkkipaikalla, ennen kuin pääsimme maneesiin. Minä ja Sonja ravailimme niin, että Sonja ja Vara meni edellä. Simba sitten yritti ottaa niitä kiinni ja meni niin isoa ravia, että hyvä kuv kyytissä pysyi. 

Valmennus aloitettiin ratsastamalla kulmia ja voltteja. Sitten tultiin taas avoja niin, että ennen S:ää ja R:ää piti poni suoristaa ja näiden kirjainten jälkeen takaisin avoon.Tätä tultiin kaikissa askellajeissa. Laukassa tultiin lisäksi uran sisäpuolella ja otettiin pieni vastataivutus. Simba oli paljon parempi kuin sunnuntaina, se eteni paremmin ja kuunteli minua ja oli tasaisempi kädelle.

Lähtö Ilmajoelle


Aina niin iloinen :D
Luulin kuvanneeni revontulia?
Mä lähden nyt tallille Simban kanssa maastoilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti