sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Jonke's mad jumping skills

Jonke oli meillä jälleen tämän viikonlopun. Eilen menimme tallille ja laitoimme Jonken Simban selkään. Jonke on muutaman kerran ennenkin ratsastanut Simballa, mutta viime kerrasta on aikaa jo 3-4kk. 

Kaikki meni alkuun hyvin. Jonke käveli ja ravaili sujuvasti. Viimeksi, kun Jonke meni Simballa, he harjoittelivat laukan nostoja. Eilen jatkettiin siitä, ja laukat nousi jo paremmin, kuin viimeksi. Simba vaan ei pitänyt laukka, vaan muutaman askeleen jälkeen tiputti aina raviin.

Kerran se kuitenkin jatkoi laukkaa pitempään, ja Jonkelta lähti vasen "jalusta" irti (siis Jonken omien sanojen mukaan). Hän sitten päätti hypätä ponin selästä pois. Oli kyllä aika hieno näky! Valitettavasti minulla ei ole kuvia, eikä videoita eilisestä. Tippumisen jälkeen otettiin Simba kiinni ja Jonke ratsasti sillä vielä hetken.

Tänään harjoiteltiin biisejä, jotka esitämme ensiviikonloppuna synttäreillä. Elli laulaa Christina Perri-Jar Of Hearts, minä ja Jonke laulamme yhdessä Adele-Someone Like You ja sitten laulamme kaikki Walking In The Air. Jonke säestää pianolla kaikissa kappaleissa.

Tänään ja huomenna Kimmon valmennukseen, kerron siitä myöhemmin ja laitan kuviakin, jos joku niitä ottaa. :) 

Meidän ihanat jäätelöannokset :D

5 kommenttia:

  1. Kuulosti aika hurjalta kun kaveris hyppäs alas ponisi selästä:O ite en olisi uskaltanut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkään en yleensä hyppele ponien selästä :D
      Jonke kuulemma ajatteli, että jos ei hyppää niin jää jalkoihin...

      Poista
    2. okei:) silti oli aika rohkee veto hypätä alas:D Ootko muuten menos ilmajoen kisoihin sunnuntaina?

      Poista
    3. Kiva:) mäkin oon menos sinne.

      Poista